Tervetuloa

Dieser Beitrag ist auch verfügbar auf: Suomi (Finnisch) English (Englisch)

Järvelän Puutarhan toiminta alkoi jo 1960-luvulla. Viljely oli aluksi pienimuotoista avomaa- ja kasvihuoneviljelyä, viljeltiin vihanneksia kesäisin ja kukkia vähitellen ympärivuotisesti. Yhtiönä Järvelän Puutarha Oy on perustettu vuonna 1985 ja siitä lähtien puutarha on elänyt vireän kasvun aikaa. Omistajina ovat toimineet veljekset Hannu, Juha ja Timo Järvi.

Kokkolan Ruotsalossa sijaitsevalla puutarhalla on nykyisin 16 kasvihuonetta, joissa on viljelypinta-alaa noin 23 000 m2. Järvelän Puutarha viljelee vuodessa noin 2 miljoonaa kesäkukkaa. Meillä on oma kuljetuskalusto ja työllistämme sesongin huipulla yli 20 henkeä. Olemme Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat Platina 2007-2019 –yritys.


Haluamme olla johtava Suomalainen kesäkukkien tuottaja ja suunnannäyttäjä. Toimintamme on kannattavaa ja katsomme tulevaan motivoituneena ja luottavaisena. Olemme haluttu työnantaja ja toimintamme perustuu yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen sekä pienentämään toimintamme hiilijalanjälkeä. Viljelemme kestävän kehityksen periaattein monipuolisen valikoiman kesäkukkia jotka tuomme saatavillesi ammattitaitoisten yhteistyökumppaneittemme kautta. Tahdomme tehdä pihastasi kauniin!


Esittelemme mielellämme toimintaamme kotisivuillamme. Haluamme antaa katsauksen perheyrityksemme toiminnasta ja yrityskulttuuristamme. Arvomme muodostavat yrityskulttuurimme kulmakivet – ja haluamme että se näkyy myös jokapäiväisessä käytännön elämässä.


Toivotamme antoisaa kierrosta kotisivuillamme!

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.